Genel

3391 Kilometre Filmi

Vizyona giren ve girecek olan filmlerle ilgili bilgiler sunan internet sitemiz, bugün 3391 Kilometre filmi hakkında detayları paylaşıyor. Filmin konusu, yönetmeni, oyuncuları, fragmanı, full hd tek parça izle seçeneği, IMDB Puanı, izleyici yorumları, vizyon tarihi gibi soruların cevapları bu haberimizde yer alıyor. 3391 Kilometre adlı film, ilk duyurulduğu günden bu yana pek çok haberde adından söz ettirdi. Oyuncu kadrosu ve konusu ortaya çıktıkça, filmle ilgili merak da artmaya devam etti. Yakın bir zamanda ise 3391 Kilometre fragmanı yayınlandı ve yapımcı firma tarafından filmle ilgili haberlere özel bir vurgu yapıldı.

3391 Kilometre Film Fragmanı İzle

3391 Kilometre Filmi Konusu

Beyza Alkoç’un aynı adı taşıyan kitabından uyarlanan film, uzak mesafedeki bir aşkın dokunaklı hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

İzmir, 18 yaşında ve ismini aldığı güzel şehirde yaşayan genç bir kızdır. Bir gece, hayatına Ege isimli bir genç girdiğinde, İzmir’in sıcak atmosferinde başlayan bir serüvenin kapıları aralanır. Bu buluşma, zamanla uzak mesafe aşkına dönüşen bir ilişkinin temelini atar.

İki genç arasındaki iletişim, teknolojinin sunduğu imkanlarla sürer ve zaman içinde derinleşir. Ancak uzak mesafe ilişkilerinin getirdiği zorluklar ve özlemle başa çıkma çabaları, gençler için büyük bir deneyim olur. Film, İzmir’in güzellikleri eşliğinde, gençlerin duygusal yolculuğunu ve aşklarını anlatarak seyirciyi etkileyici bir romantik atmosfer içine çeker.

3391 Kilometre Filmi Oyuncuları

Derya Pınar Ak, Ahmet Haktan Zavlak, Cavit Çetin Güner

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir